Istrița Escape 2018, sau cum am alergat pe Dealul Istriței și-am strâns fonduri pentru Fundația Comunitară Buzău

Pe 22 septembrie, într-o minunată zi de toamnă devreme, ne-am adunat cu mic cu mare în Monteoru să participăm la Istrița Escape, Ediția a III-a. 4 alergători înscrisi la semimaraton și cursa Fun Run au folosit această ocazie pentru promova Fundația Comunitară Buzău și a strânge fonduri pentru înființarea fundației și programele ulterioare desfășurate de aceasta*.

Raluca și Marina, membre ale Grupului de Inițiativă Fundația Comunitară Buzău, au participat la Semimaraton și, respectiv, cursa Fun Run, alergând pentru a strânge fonduri pentru dezvoltarea fundației. Lucian și Gabriel Ștefu, doi frați gemeni elevi în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv, au participat și câștigat cursa Fun Run de 10 km. Lucian și Gabriel au alergat pentru a strânge donații pentru Fondul de Burse „Împlinim Visuri”, un prim program care va fi derulat de Fundația Comunitară Buzău după înființare (mai multe detalii aici).

Donațiile se pot face în continuare pe platforma Galantom pe pagina dedicată Grupului de Inițiativă aici: http://fundatiacomunitarabuzau.galantom.ro/

Mulțumim organizatorilor XMRaid Club Sportiv pentru susținerea cauzelor fundației!

__

* Menționăm că pentru constituire o fundație are nevoie de un patrimoniu inițial de 190.000 lei, conform legislației în vigoare. Pentru a strânge această sumă, Grupul de inițiativă pentru Fundația Comunitară Buzău va desfășura activități de strângere de fonduri în perioada august 2017 – mai 2018, urmând ca toate donațiile atrase să fie dublate de Romanian American Foundation, prin Programul Național de Dezvoltare (mai multe informații aici).

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s