Cauzele susținute

În perioada iunie 2018 – mai 2019, Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Buzău va organiza diverse acțiuni de strângere de fonduri și popularizare a inițiativei, având drept scop constituirea patrimoniului inițial necesar pentru înființarea fundației.

Fondurile astfel colectate – în valoare de 95.000 lei – vor fi ulterior investite într-un prim set de cauze pe care le găsim relevante pentru nevoile și oportunitățile județului. Astfel am selectat mai jos un set de cauze din domeniile educație (acces la educație pentru copii din medii defavorizate), mediu (promovarea patrimoniului natural, promovarea turismului, protecția mediului) și sănătate (acces la servicii medicale pentru comunități marginalizate).

Vă invităm să citiți mai multe despre cauzele pe care le va susține în primul an de activitate Fundația Comunitară Buzău:

>> Fondul de burse „Împlinim visuri”. Domeniu: Educație;   – burse pentru susținerea copiilor cu posibilități materiale reduse să-și continue educația [citește mai mult]

>> Centrul Educație de Senzație. Domeniu: Mediu, Educație;  – cel mai modern punct de vizitare și spațiu educațional de mediu realizat renovând o clădire istorică în com. Mânzălești, în cadrul zonei Geoparcului Ținutul Buzăului [citește mai mult]

>> Caravana medicală dedicată sănătății femeii. Domeniu: Sănătate; – caravană medicală dedicată sănătății femeii, constând în analize și consulturi de prevenție a cancerului la sân și de col uterin, precum și educație, informare, consiliere în alăptare și puericultură.

Advertisements