Grupul de inițiativă

Grupul de inițiativă ce sprijină înființarea Fundației Comunitare Buzău a fost format gradual, pornind de la 2-3 oameni și crescând la peste 20 în prezent. S-au alăturat grupului buzoieni care locuiesc în Buzău sau alte localități din județ, dar și buzoieni care au plecat înspre alte orașe din țară și din străinătate. Cu toții avem o motivație comună, aceea de a dori să contribuim la dezvoltarea comunităților din Buzău în care ne-am născut, am crescut sau locuim.

Mai jos găsiți lista celor care fac parte la acest moment din grupul de inițiativă. Dacă vrei să te alături grupului, te rugăm completează acest formular.

Aura Casaru provine din Bisoca unde a fondat Asociația Zestrea Bisoceană și coordonează școala de meșteșuguri si întreprinderea socială Artă și Tradiții Bisocene.

Daniela Andrei este psihoterapeut și fondator al Asociației Româno – Canadiane Sf. Anton dedicată copiilor talentați în artă și patrimoniului cultural istoric local.

Claudia Ichim este psiholog clinician, formator, precum și lider de Cercetași, fiind co-fondatoare a Centrului local ” Cercetași în Țara Luanei”- Buzău.

Ramona Ionașcă coordonează acțiuni de voluntariat, ecologizare și sport în natură prin Verde Start, fiind inspirată de acțiunile în folosul comunității la care a fost expusă cât a locuit în SUA.

Costin Minoiu provine din Buzău dar locuiește acum în București. Este medic radiolog intervenționist la Spitalul Clinic de Urgență București.

Marina Neagu provine din Vadu Pașii, jud. Buzău, dar locuiește acum în București. Lucrează în domeniul dezvoltării și regenerării urbane, fiind membru fondator al MKBT: Make Better.

Răzvan-Gabriel Popa este director executiv al asociației Ținutul Buzăului, entitatea care oferă cadrul legal Geoparcului cu același nume, și doctorant în vulcanologie la ETH Zurich.

Raluca Popescu activează în sectorul non-guvernamental din 2010, în domeniul social și ulterior în educație. A lucrat atât în organizații internaționale cât și autohtone, specializându-se pe strângerea de fonduri.

Andreea Simion, cu rădăcini moldovenești și ani de voluntariat la activ, locuiește de aproape 2 ani în Buzău și contribuie la dezvoltarea întreprinderii locale Fabrica de Vopseluri Buzău.

Andrei Teșcan a revenit în Buzău după 10 ani petrecuți în publicitate online și acum încearcă să pună bazele unei afaceri online cu o componentă socială.

Advertisements